Tuesday, December 28, 2010

SERBARE DE CRACIUN

   Decembrie- inseamna dragoste, colinde, bucurie si mirosul bradului vrajit, frumos impodobit asezat la loc de cinste in casa fiecarui roman.Primii fulgi de nea aduc in sufletele copiilor bucuria reintalnirii cu MOS CRACIUN. Zapezi imbelsugate, clinchete de clopotei, frumoasele colinde impletite cu fiorul ninsorii, toate ne amintesc de sarbatorili de iarna.

 Sarbatorile de iarna le traim cu un farmec si o frumusete aparte, ce se fac asteptate cu emotie si multa bucurie. Nasterea Domnului, marea sarbatoare a crestinilor, acest miracol al lumii , aduce schimbarea si speranta noastra de mai bine si ne face  parca mai rabdatori, mai iertatori unii cu altii.
     Frumusetea obiceiurilor si colindelor de Craciun trebuie simtita si pretuita de copii. Cu glasurile lor cristaline calde si tremurande de emotie, prescolarii de la GPN Nojorid au exprimat in versuri si colinde gandurile curate si urarile celor dragi in programul artistic dedicat sarbatorilor de iarna, coordonati de educatoarea lor Blaguta Giorgiana.

 Infofoliti in haine groase, cu nasucurile inghetate dupa ce au colindat in lung si-n lat, gandul ii poarta pe copii la Mos Craciun, de la care asteapta sa le indeplineasca toate dorintele.
                                                       A consemnat:  Blaguta Giorgiana.

No comments:

Post a Comment