Monday, March 7, 2011

LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!



Doresc tuturor cititoarelor ca gingasia acestor flori sa le dea, macar pentru cateva minute, un zambet, un strop de optimism, un strop de bucurie si o amintire din copilarie.
         Numai bine tuturor!
V.P.

LA MULTI ANI MAMELOR!

Elevii clasei a VI-a a scolii noatre au realizat felicitari pentru mamele lor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Au fost alese spre publicare doua, prima a elevului Bitea Mihai: 
iar a doua, a elevei Adriana Mihuta:

Saturday, March 5, 2011

Cu mărţişoarele pregătite de ... „decolare”!

Ajungând marţi (1 martie 2011), pe la Grădiniţa din Nojorid, aveam să-i cunoaştem pe cei care, aflaţi în vizită la Aeroportul Oradea, promiseseră ferm să devină peste ani piloţi sau ajutori, respectiv stewardese (Boroş Sebastian, Paina Denis, Gherdan Radu..., Gherdan Oana, Diana Răduţiu, Dudaş Sara...).
Ei nu şi-au uitat promisiunea, dar până atunci va mai curge multă apă pe Crişul (cel) Repede. Copiii dnei educatoare Giorgiana Blăguţa erau gata să ofere mamei şi bunicii câte un mărţişor confecţionat de ei, în care fiecare a pus toată priceperea şi parte din sufleţelul său. Şi în grupele de alături, ale dnei Maria Hârjău (de loc din comuna Fâlcău, judeţul Vaslui), atmosfera era fierbinte, mărţişoarele erau pregătite pentru a fi dăruite. „Multe mărţişoare au fost dăruite sub ochii mei în cei 40 de ani de activitate didactică. Peste tot, copiii sunt ca nişte flori, peste tot în ţară şi în lume... Ei bucură cu zâmbetul şi cu toată fiinţa lor neprihănită, cu sinceritatea şi spontaneitatea lor neîntrecute...”
Revenind în grupa mare pregătitoare, dna educatoare Giorgiana Blăguţa avea să ne  prezinte şi să ne vorbească (în mare secret) şi despre alte roade ale proiectului de Mărţişor şi 8 Martie, despre care, însă nu vom scoate o vorbă, la această oră, spre a păstra cu sfinţenie secretul educatoarei şi al copiilor.
Pretutindeni sunt copii şi dascăli minunaţi, demni de toată admiraţia şi iubirea!
j


Pretutindeni sunt copii şi dascăli minunaţi, demni de toată admiraţia şi iubirea!
   Sursa:http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.5005

Monday, February 28, 2011

1 MARTIE

  
          Abia a inceput anul si uite ca am ajuns aproape de 1 martie.
     Calendaristic, primavara e aproape, dar dupa frigul de afara eu zic ca se cam lasa asteptata.
     Va doresc o primavara luminoasa, fara griji si imi permit sa va ofer ficaruia un martisor:

Cu drag, Violeta Parus

Thursday, January 27, 2011

SCOALA MEA

CE AR FACE OMUL FARA SCOALA?FARA A PUTEA SCRIE , CITI , NUMARA , CALCULA, CE AR FII FARA SCOALA IN VIATA? 
TOTI CEI CARE SUNT LA SCOALA AR TREBUI SA LE MULTUMEASCA PARINTILOR 
PT. SPRIJINUL PE CARE LAU DAT.TOATA LUMEA AR TREBUI SA MULTUMEASCA CELUI DE SUS , DACA IISUS NU VAR FI DARUI VIATA, PUTERE ,INCREDERE IN SINE SI CURAJUL PE CARE L-ATI DOBANDIT PE PARCURSUR VIETI.MULTUMITILE PROFESORILOR CARE V-AU SPRIJINIT LA BINE SI LA RAU.      

                          MULTUMIM!
                                     MAGA PATRICIA